За нас

“Ауто Мат София” ЕООД е фирма доставчик на автоаксесоари и автокозметика, създадена и оперираща на българския пазар от 2018 г. През годините успяхме да се утвърдим като водещ специализиран доставчик на автоаксесоари и козметика за леки и лекотоварни автомобили, доказвайки на своите клиенти, че винаги могат да разчитат на перфектно обслужване и коректност.

Нашата компания поддържа огромен асортимент от артикули, които непрекъснато се увеличават. Стремим се да разширяваме както обема, така и продуктовата гама, за да отговорим на всички потребности на нашите клиенти. Вярваме, че разнообразието и качеството на предлаганите продукти са ключови за удовлетворението на клиентите ни и за успешното ни развитие на пазара.

При нас можете да откриете всичко необходимо за вашия автомобил. Предлагаме всички видове автоаксесоари, включително антени, волани, калъфи за седалки, стелки за коли, аварийни комплекти, вериги за сняг и други. Също така, нашата автокозметика включва широка гама продукти като гъби, четки, лепила, смазочни материали, спрейове за интериор и други. Освен това, в нашия каталог ще намерите разнообразие от ел. аксесоари за коли – модули за централно заключване, дистанционни за коли, зарядни устройства, медии и плейъри за коли и много други.

Ние от „Ауто Мат София” ЕООД сме ангажирани с предоставянето на висококачествени продукти и услуги. Нашата мисия е да осигурим на клиентите си всичко необходимо за поддръжката и подобрението на техните автомобили, като същевременно предлагаме конкурентни цени и безкомпромисно качество. Винаги сме готови да помогнем с професионален съвет и да предложим най-добрите решения за вашите нужди.

Стремим се да изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти, базирани на доверие и взаимно уважение. Всяко ваше мнение е важно за нас и ни помага да подобряваме нашите услуги и продукти. Екипът ни се състои от опитни и квалифицирани професионалисти, които са на ваше разположение за всякакви въпроси и съвети.

Също така, ние се грижим за удобството на нашите клиенти, като предлагаме лесни и бързи начини за пазаруване. Можете да поръчате всичко необходимо директно от нашия онлайн магазин или по телефона, където ще бъдете обслужени с внимание и професионализъм.

„Ауто Мат София” ЕООД е вашият надежден партньор за всичко свързано с автомобилите. Доверете ни се и открийте защо толкова много клиенти ни избират и продължават да разчитат на нас за своите автоаксесоари и автокозметика

За нас

  • Ние сме специализиран дистрибутор на автоаксесоари и консумативи за коли
  • Поддържаме богата гама от продукти за леки и лекотоварни автомобили
  • Колите са наша страст и с удоволствие консултираме Вас – нашите клиенти
  • Опитът ни на пазара на автоаксесоари ни помага да сме Ви полезни

Малко цифри

+
доволни клиента
продукта
+
години на пазара
+
причини да поръчаш от нас